Japansk Lifting

Ren wellness for krop, sind og sjæl og 100 % naturlig ansigtsløft. 

Japansk lifting er en metode indenfor ansigtsløftning og så er det naturligt. Den er som ordet siger, udviklet i Japan. Det er primært ansigtets muskler og væv der behandles, men behandlingen stimulerer hele kroppen og hjælper på dit generelle velbefindende.

Når du er lagt behageligt tilrette på briksen, får du en afrensning af ansigtet for fedt og snavs og andre urenheder. Denne ansigtsrens er tilsat antioxidanter og vitaminer, som er med til at øge cellefornyelsen i huden og beskytte mod urenheder.

Derefter får du en ler maske på, som er en effektiv ansigtsmaske, der virker dybderensende og eksfolierende. Masken er desuden tilsat aktivt kul, som suger fedt og snavs til sig og dermed sørger for at holde din hud ren, glat og afbalanceret. 

Imens du ligger med ler masken, får du en let nakke- hovedbundsmassage. 

Derefter fjernes ler masken og du får hybenkerneolie i ansigtet, hvorefter akupressurpunkterne stimuleres. Akupunkterne fungerer som sluser til kroppens meridianer (energibaner) og ved at trykke på dem påvirkes energiflowet og der genoprettes balance, så energien igen flyder frit og derved kan spændinger og smerte forsvinde. 

Derefter gives ansigtszoneterapi, hvor man ligesom ved fodzoneterapi, aktiverer zoner der har forbindelse til organerne via nervesystemet og meridianerne. 

Formålet er at påvirke energitilstanden i kroppen på forskellige måder. At sprede energi, blod og kropsvæsker fra ophobninger og få det til at sprede sig, at trække energi og næring til områder hvor kroppen mangler og at påvirke kroppens egen selvhelbredende kraft. 

Derefter arbejdes der med forskellige vævsteknikker for at stimulere lymfesystemet, som er et kredsløb der understøtter blodkredsløbet og fjerner overskydende væske fra vævet. 

Så påføres en fugtmaske, som skaber en optimal fugtbalance for huden. Masken indeholder en masse antioxidanter og vitaminer og har desuden en opstrammende og eksfolierende effekt,

Imens du ligger med fugtmasken, får du enden en let hånd eller fodmassage. 

Til slut afrenses fugtmasken og ansigtet stimuleres med Himalaya saltsten, som indeholder over 80 forskellige mineraler. Når de kommer i kontakt med huden, afgives de mineraler kroppen har brug for her og nu. 

Hybenkerneolien som bruges i behandlingen, en en enorm kraftfuld olie, der bl.a. har en positiv effekt på rynker og tilfører huden ekstra glød og varme. Den er rig på A og C vitaminer, samt omega 3, 6 og 9. 

Alle produkterne der anvendes, er parfume fri og veganske.   

Japansk liftings virkning:

Er yderst afstressende

Virker opstrammende på ansigtshuden

Minimere mimiske linjer

Reducerer poser under øjnene

Afspænder ansigtsmusklerne

Drænerer væske fra ansigtet

Udrenser træt og uren hud

Giver fornyet glød og vitalitet

Detoxer på organniveau

Effekt og resultater.

Japansk lifting er en behandling der arbejder på flere niveauer. Den er yderst afstressende for kroppen og sindet. Samtidig virker den på en række kosmetiske områder. Den virker opstrammende på ansigtshuden, minimere mimiske linjer, reducerer poser under øjnene, udrenser træt og uren hud, giver fornyet glød og vitalitet og detoxer på organniveau.  

De mimiske linjer afspejler vores følelsesmæssige tilstande, da vores emotioner som vrede, glæde, sorg, frustrationer m.m. ses i vores ansigtsmimik. F.eks. når man bidder tænder sammen og efterfølgende oplever kæbespændinger. Længere tids dårlig søvn pga. stress eller bekymringer kan give mørke rander og poser under øjnene.

Når vrede eller frustrationer følger en i længere tid, vil der opleves spændinger der kan føre til hovedpine og furer mellem øjnene og brynene.

Kost, livsstil og emotioner sætter altså spor i ansigtet og er en medaktør i hvordan ansigtsglød, elasticitet, linjer og vitalitet ser ud. 

Japansk lifting teknikker er altså med til at øge blodcirkulationen, tilføre hudcellerne fornyet ilt og elasticitet, samt transportere de ophobede affaldsstoffer og væske bort. 

Huden strammes op ved hjælp af den øgede produktion af kollagen og elastin og der opnås en flottere glød og vitalitet, da blodgennemstrømningen øges og der kommer mere ilt til væv og hudceller. 

De stimulerende teknikker fra ansigtszoneterapien og akupressuren bevirker at hele kroppen og organerne afbalanceres og afstresses.