Øreakupunktur

Få din krop i balance

Øreakupunkturens virkemåde ligner meget zoneterapi til forveksling. Den væsentlige forskel er, at zoneterapien er behandling på fødderne, hvor øreakupunktur er i ørene. Både ører og fødder er delt op i zoner, der repræsenterer bestemte områder eller organer i kroppen.

Øreakupunktur bruges, ligesom zoneterapi, til at behandle ubalancer i kroppen. Øreakupunktur er et mikrosystem der arbejder selvstændigt og kan nemt kombineres med andre behandlingsformer. Det er en sikker behandlingsteknik, som ikke kan gøre nogen skade.

Når noget i kroppen er sygt, så er reflekszonen tilsvarende øm, Ved at stimulere det ømme punkt sendes et signal til hjernen og hjernens mikroprocessor regulerer signalet i kroppen og derved reguleres kroppens ubalance.

På den måde kan man, som med zoneterapi, behandle flere forskellige problematikker.

Jeg tilbyder øreakupunktur i kombination med zoneterapi eller som selvstændige behandlinger. Øreakupunktur behandles ikke nødvendigvis med nåle, der er også andre muligheder som plastre med magneter eller frø, som jeg vil anbefale, hvis du ikke bryder dig om nåle.

Rygeafvænning

5 punkts akupunktur