Om mig

Få en krop i balance med Zoneterapi

Jeg hedder Bettina og er født i 1980. Jeg har igennem flere år haft en stor drøm om at blive Zoneterapeut, da jeg selv oplever stor effekt af netop denne behandlingsform.

I September 2019 blev min drøm endelig en realitet og jeg kunne begynde på zoneterapeut skolen i Kolding, som er en 2-årig uddannelse. Jeg blev færdig uddannet zoneterapeut d. 25.06.21

Under min uddannelse til zoneterapeut er jeg, udover zoneterapi, også undervist i kostvejledning, psykologi, førstehjælp og flere forskellige behandlingstekniker og har taget kursus i grundlæggende muskelmassage med speciale i fodzoneterapi og sportsskader og zoneterapi og akupressur til børn og gravide. Dertil kommer undervisning i fysiologi og anatomi, samt sygdomslære, som sammen med zoneterapien danner stor viden omkring kroppen og dens funktion.

Jeg bor i en lille by der hedder Varnæs, i Aabenraa kommune, sammen med min kæreste. Her har jeg indrettet en lille klinik i vores hjem.

Jeg har en søn på 22 år med ADHD, Autismespektrumforstyrrelse og indlæringsvanskeligheder og har derfor brugt megen tid og ressourcer på at gøre mig klogere på netop disse udfordringer og har derfor stor indsigt og forståelse for disse børn, unge og voksne.

Jeg har i mange år arbejdet indenfor sundhedssektoren. Først som social og sundhedshjælper og siden som social og sundhedsassistent.

Ved siden af mit arbejde i klinikken arbejder jeg, som vikar, ved respiratorborger og i lokal psykiatrien og har derfor ikke nogen faste åbningstider, men tilpasser det efter dig.

Igennem mit arbejdsliv har jeg mødt mennesker med mange forskellige udfordringer, der har givet mig en del faglig viden, men også stor menneskelig indsigt, som jeg med fordel kan gøre brug af i mit arbejde som zoneterapeut. For mig er det vigtigt at DU er i fokus og føler dig tryg og afslappet i min klinik. Du kan her på siden læse mere om hvad zoneterapi er og hvad zoneterapi kan gøre.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i min klinik.

Når du kommer i min klinik bliver du også mødt af min lille hund Vaks, som vil opholde sig i klinikken og du må derfor ikke være bange for hunde.