Recovery Boots

Recovery Boots er gode til lymfedrænage og dybdegående massage, som mindsker trætte og tunge ben og ømme muskler. Bruges af mange sportsudøvere for at restituere hurtigere og kunne yde mere. 

Recovery boots øger blodgennemstrømning, som hjælper med at fjerne træthed og reducere inflammation og giver en hurtigere restitution.

Recovery boots forebygger skader og hjælper med at restituere hurtigere efter en skade eller træning.

Skader kan virke meget forstyrrende på din træning og hæmme dig i hverdagen.

Skader som skinnebensbetændelse, betændelse i akillessenen og løbeknæ er noget de fleste sportsudøvere har prøvet.

Det kan være mange årsager til at du bliver skadet – forkert teknik, overtræning eller mangler at restituere ordentlig. Det er vigtigt at være opmærksom på ikke at gå for hurtigt frem og for meget. Kroppen har brug for stille og roligt at tilpasse sig. Muskler og led kræver tid til at komme sig og håndtere de krav din træning stiller. Hvis denne proces springes over, vil kroppen blive nedbrudt i stedet for at blive opbygget.

Kompression og massage forbedrer iltningen/blodgennemstrømningen og reducerer inflammation af de små muskelskader din træning forvolder på dine muskler. På den måde kan recovery boots være med til, at du kommer dig hurtigere efter en træning og dermed reducere risikoen for skader forårsaget af overtræning.

Ud over at behandle ben, så har klinikken også recovery boot til arm, som forebygger spændinger i muskulaturen i arm og skulder, samt bruges ved lymfeødem og kan lindre karpaltunnelsyndrom.