Fordøjelsesproblemer

Mange fordøjelsesproblemer kan lindres eller helt afhjælpes med zoneterapi.

Hvis du har symptomer fra din fordøjelse, kan zoneterapi være værd at prøve.

Zoneterapi er nok den behandlingsform der er mest berømt for at have en positiv effekt på fordøjelsesproblemer. Forskning har vist at zoneterapi er effektiv ved bl.a. irriteret tyktarm, colitis ulcerosa, mavesår, candida og kronisk forstoppelse.

Zoneterapi kan både aktivere eller berolige de organer der er involveret i fordøjelsen og hjælper dig til at sænke kroppens stressniveau. Du vil opleve at zoneterapi har en god virkning på blandt andet immunsystemet og fordøjelsen.

Zoneterapi mod fordøjelsesproblemer omfatter behandling af alle elementer i fordøjelsessystemet og fokuserer samtidig på at afspænde og skabe flow i hele kroppen. I behandlingen vil der også være fokus på at afklare om der er faktorer i din hverdag, der kan have betydning for din fordøjelse og dine muligheder for at få det bedre gennem ændringer i dine vaner.

En god fordøjelse er afgørende for vores sundhed og velbefindende. En stor del af vores immunforsvar sider i tarmene og det er her vi skal optage næring fra kosten, som er nødvendigt for, at alle kroppens organer kan fungere som de skal.

Du skal være opmærksom på at vedvarende problemer med diarré, forstoppelse, luft eller smerter også kan være tegn på sygdom og derfor skal du søge læge i disse tilfælde. Zoneterapi harmonerer fint med din læges behandling.